Αποστολές

Εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε, οι αποστολές εκτελούνται εντός 24 ωρών από την ημέρα της παραγγελίας σας, και θα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ COURIER H ACS , εταιρίες (courier), για την πιο γρήγορη παράδοση στον χώρο σας (σε 1 με 2 μέρες αντίστοιχα με την περιοχή που βρίσκεστε & σε όλες τις απομακρυσμένες περιοχές έως 5 ημέρες).

Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εκτελούνται την Δεύτερα. Θα ενημερώνεστε με e-mail για την πρόοδο της παραγγελίας σας.

 

Λανθασμένες αποστολές

Αν τυχόν παραλάβετε προϊόν διαφορετικό από εκείνο της επιλογής σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με e-mail, που αναγράφονται στο τομέα «Επικοινωνία» στην ιστοσελίδα μας, εντός 3 ημερών από την παραλαβή. Θα σας δοθούν οδηγίες για την επιστροφή και την αντικατάστασή του, στην οποία δεν θα έχει καμία επιβάρυνση ο πελάτης.


Αλλαγές

Στην περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε και ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά η με e-mail, που αναγράφονται στο τομέα «Επικοινωνία» της ιστοσελίδας μας, ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα επιστροφής για αγορές αξίας άνω των 100 ευρώ, σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, έχοντας το δικαίωμα να επιλέξετε  κάποιο διαφορετικό προϊόν ίσης η μεγαλύτερης αξίας. Στην περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να κάνει αλλαγή για δεύτερη συνεχή φορά στο ίδιο προϊόν, θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα επιστροφής κ αποστολής, τα οποία συνολικά θα ανέρχονται στα 6 ευρώ, και θα εκτελείτε πάντα με τον φορέα που συνεργαζόμαστε την ΕΛΤΑ COURIER.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το Νoveshoes και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κλπ). Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

Το δεύτερο προϊόν θα αποστέλλεται αμέσως μόλις παραληφθεί το αρχικό που ο πελάτης επιθυμεί να γίνει η αλλαγή του, και αφού ελεγχθεί από το κατάστημα μας ότι όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν ισχύουν, θα αποστέλλεται.

 

Επιστροφές χρημάτων

Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να επιστρέψει το προϊόν κ δεν μπορεί  να γίνει αλλαγή του με κάποιο προϊόν ίδιας κατηγορίας λόγω έλλειψης αποθέματος ή για προσωπικούς του λόγους, θα μπορεί να ακολουθηθεί πολιτική επιστροφής χρημάτων βάσει κάποιον προϋποθέσεων, όπου θα επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος (για λόγους αποφυγής καταχρήσεων), τα οποία ανέρχονται στα 10 ευρώ, κ το προϊόν θα αποστέλλεται πίσω μόνο με τα ΕΛΤΑ COURIER (εταιρία κούριερ).

 Οι προϋποθέσεις είναι ότι η διαδικασία αυτή γίνετε μόνο:

- εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκετε στην κούτα του όπως και παραλείφθηκε, χωρίς να έχει υποστεί κάποιου είδους φθορά,

- μόνο όταν ο πελάτης μας ενημερώσει τηλεφωνικά, ή μέσω e-mail, εντός 3 ημερών από την παραλαβή του,

συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του, (απόδειξη η τιμολόγιο).

Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για επιστροφή χρημάτων. Θα γίνεται κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

 

Μεταβολές τιμών

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών πώλησης των προϊόντων του χωρίς ενημέρωση ή προειδοποίηση.

Όλες οι παραγγελίες τιμολογούνται με τις τιμές που ισχύουν κατά τη στιγμή της καταχώρησής τους από τον πελάτη, ακόμα και αν οι τιμές των ίδιων προϊόντων κατά τη στιγμή της αποστολής τους (ή παραλαβής τους από τον πελάτη) είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες.

 

Προσφορές

Οι προσφορές μας βρίσκονται στην επιλογή Προϊόντα Προσφοράς.  

Στην περίοδο των εκπτώσεων οι αλλαγές γίνονται κανονικά αποδεκτές.

 Στα προϊόντα που βρίσκονται στην περίοδο  των  ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ   μόνο με προϊόντα ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ.

 ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

 Τα προϊόντα που βρίσκονται στις προσφορές ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ  παρά μόνο με προϊόντα προσφοράς.